Steba SV 60 sous vide
Opis
Uniwersalny garnek do gotowania sous-vide, proste i wszechstronne urządzenie stosowane w profesjonalnej gastronomii. Precyzyjna kontrola temperatury wody zapewnia doskonałe rezultaty gotowania. Gotowanie próżniowe pozwala na przygotowanie potraw bez utraty aromatu i smaku mięsa, warzyw, ryb i innych składników. Żadna inna metoda gotowania nie pozwala na tak delikatne przygotowanie, przy jednoczesnym zachowaniu wszystkich smaków, jak Sous-vide.
Właściwości:
· wodoodporność IPX7.
· 4 automatyczne programy
· 3 wyświetlacze - podgrzewanie, gotowanie i koniec gotowania
· podgrzewa 20 litrów wody w około 45 minut do 56 °C
· maks. 0,1°C odchylenia
· cyrkulacja wody: 8,0 l/min
· podświetlany wyświetlacz LCD pokazuje:
· aktualną temperaturę
· timer (do 99 h)
· precyzyjna elektroniczna regulacja temperatury w zakresie od 25 do 90°C
· mobilne zastosowanie, oszczędność miejsca i łatwa obsługa
· może być używany do każdego garnka o głębokości 15 cm lub większej
· łatwe czyszczenie
Specyfikacje
Głębokość: | 9,5 cm |
Pobór mocy: | 1200 W |
Szerokość: | 6 cm |
Waga: | 0,9 kg |
Wysokość: | 35 cm |
Numer katalogowy:
120317Dołączone pliki:
Co to są Przyjemniaczki?
×- Przyjemniaczki stanowią nagrodę za Twoje zakupy
- Przyjemniaczki otrzymasz za kupno produktów
- Podczas kolejnych zakupów możesz wymienić Przyjemniaczki za rabat pieniężny lub prezenty
10 Przyjemniaczków = 1 zł...
...na cokolwiek i kiedykolwiek!