Zasady ochrony prywatności na 4home.cz

4home.pl dostosowujemy do Ciebie. Na podstawie Twojego zachowania na stronie używamy plików cookies w celu personalizacji jej zawartości oraz wyświetlania odpowiednich ofert i produktów. Klikając przycisk „Rozumiem”, wyrażasz zgodę na używanie plików cookies do wyświetlania ukierunkowanych reklam w sieciach reklamowych na innych stronach internetowych. Możesz dostosować personalizację i reklamy ukierunkowane w dowolnym momencie w Ustawieniach prywatności

Orion Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty, 15 cm Orion Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty, 15 cm
 Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty podzielony na dwie części. Umożliwia to wstawienie go do naczyń o węższym otworze niż jego średnica. Otwory pomagają odprowadzić sok z warzyw i ułatwiają usunięcie go z pojemnika. Warzywa należy ubić w naczyniu, obciążając ceramicznym kamieniem dociskowym w taki sposób, by zapobiegać przedostaniu się powietrza. Następnie należy przenieść naczynie na stabilne miejsce o temperaturze pokojowej. Zaraz po tym, jak warzywa puszczą sok i uwolnią zapach, oznacza to, że przebiega proces fermentacji mlekowej. Istotnym jest, by warzywa były zanurzone w soku. Przechowywane w ten sposób wytrzymają nawet kilka miesięcy. W odróżnieniu od drewna zapobiega powstawaniu pleśni i bakterii. Materiał: ceramika Wymiary: do beczki o średnicy 14 cm
4,0 65
46

Orion Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty, 15 cm

Zniżka -6%
Orion Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty, 15 cm Orion Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty, 15 cm

Orion Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty, 15 cm

65 ocena
Pierwotnie: 49,00 zł | Zniżka: 3,01 zł 45,99 zł  z VAT
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 45,99 zł
Dostępność: W magazynie 4 sztuki
Klient otrzyma: pojutrze
Uzyskasz 25 Przyjemniaczków

Opis



Ceramiczny kamień dociskowy do kiszenia kapusty podzielony na dwie części. Umożliwia to wstawienie go do naczyń o węższym otworze niż jego średnica. Otwory pomagają odprowadzić sok z warzyw i ułatwiają usunięcie go z pojemnika. Warzywa należy ubić w naczyniu, obciążając ceramicznym kamieniem dociskowym w taki sposób, by zapobiegać przedostaniu się powietrza. Następnie należy przenieść naczynie na stabilne miejsce o temperaturze pokojowej. Zaraz po tym, jak warzywa puszczą sok i uwolnią zapach, oznacza to, że przebiega proces fermentacji mlekowej. Istotnym jest, by warzywa były zanurzone w soku. Przechowywane w ten sposób wytrzymają nawet kilka miesięcy. W odróżnieniu od drewna zapobiega powstawaniu pleśni i bakterii. Materiał: ceramika Wymiary: do beczki o średnicy 14 cm

Specyfikacje

Kolor: brązowy
Materiał: ceramika
Średnica: 15 cm

Numer katalogowy:

 113688
Udostępnij
orion

Ocena

4,0 (65 ocena)
93 % klientów poleca
1 opinię

Pytania

Ten produkt ma 2 pytania

Chcę się zapytać

Ocena użytkowników

Wysyłając, wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów handlowych i marketingowych spółki 4Home a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
WASZA OPINIA

Nie przegap naszych nowości i specjalnych ofert.

Zarejestruj się na na otrzymywanie naszego newslettera a o wszystkim dowiesz się pierwszy.

Wyraź swoją opinię!

Zamknąć