Opis
Krem paczuli. Luksusowe nuty ziaren kakaowych, dymnego kaszmiru i paczuli łączą się, tworząc bogaty zapach.
Charakter zapachu: słodki i korzenny
Nuta głowy: czarny pieprz, proszek kakaowy
Nuta serca: ziarna kakaowe, kolendra, gałka muszkatołowa
Nuta bazy: dymny kaszmir, paczula, wędzone kakao
Ulubione opakowanie zapewniające wyjątkowe doznania zapachowe i wizualne. Dzięki unikalnemu knotowi HEARTHWICK® FLAME ten rodzaj świecy zapewnia wrażenie doskonałego komfortu przy płonącym kominku. Delikatny dźwięk trzaskającego ognia i długi, tańczący płomień tworzą niepowtarzalną atmosferę. Zapach budzi najpiękniejsze wspomnienia i tworzy nowe w przyjaznym i przytulnym otoczeniu. To nie tylko świeca, to doświadczenie. Ponieważ dom jest tam, gdzie płonie ogień. Proszę zawsze topić świecę do samej krawędzi i pozostawić ją zapaloną na 3–4 godziny. Całkowity czas palenia wynosi 30–40 godzin.
Mieszanka wysokiej jakości parafiny i wosku sojowego z wysoko skoncentrowanymi zapachami zapewnia czyste spalanie bez nieprzyjemnych pozostałości. Esencje zapachowe zostały starannie dobrane, aby wypełnić pomieszczenie długotrwałym zapachem. Otwarty kształt świecy zwiększa powierzchnię odparowywania esencji zapachowych z woskowego jeziorka i zapewnia równomierne doznania zapachowe.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
GHS07 - Substancje drażniące
P101 - W razie konieczności uzyskania pomocy medycznej proszę mieć pod ręką opakowanie lub etykietę produktu.
P102 - Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
P501 - Utylizować zawartość/opakowanie zgodnie z przepisami krajowymi.
H317 - Może powodować reakcję alergiczną skóry.
P333+P313 – W przypadku podrażnienia skóry lub wysypki: skonsultować się z lekarzem/przeprowadzić leczenie.
P302+P350 – W przypadku kontaktu ze skórą: Zmyć dużą ilością wody.
Zawartość substancji niebezpiecznych: 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-oktahydro-2,3,8,8-tetrametylo-2-naftalenylo)etanon,
oleje, paczula, 2-(2H-benzotriazol-2-yl)-p-krezol i
eter
metylowy cedrolu
. Przed użyciem zalecamy zapoznanie się z kartą charakterystyki produktu.