Zasady ochrony prywatności na 4home.pl

4home.pl dostosowujemy do Ciebie. Na podstawie Twojego zachowania na stronie używamy plików cookies w celu personalizacji jej zawartości oraz wyświetlania odpowiednich ofert i produktów. Klikając przycisk „Rozumiem”, wyrażasz zgodę na używanie plików cookies do wyświetlania ukierunkowanych reklam w sieciach reklamowych na innych stronach internetowych. Możesz dostosować personalizację i reklamy ukierunkowane w dowolnym momencie w Ustawieniach prywatności
Niniejsze strony internetowe wykorzystują pliki cookie. Więcej informacji tutaj.

Kontakt 0 Ulubione Zaloguj Koszyk

Podgląd koszyka

W celu wysyłki GRATIS, dokonaj jeszcze zakupów za 499,00 zł
Twój koszyk jest pusty…
Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm
 Nóż Santoku Shun Premier japońskiej marki Kai o długości ostrza 18 cm to tradycyjny japoński nóż uniwersalny, który znajduje szerokie zastosowanie przy przygotowywaniu mięsa, ryb i warzyw. Dzięki wysokiemu ostrzu idealnie nadaje się do siekania i krojenia większej ilości składników, które można następnie łatwo nabrać na ostrze i przenieść bezpośrednio do garnka lub patelni. Ten typ noża nadaje się zarówno do precyzyjnego krojenia w cienkie plasterki, jak i do szybkiego krojenia w kostkę lub siekania ziół. Każdy nóż z kolekcji Shun Premier został starannie zaprojektowany przez japońskich mistrzów kowalstwa z miasta Seki. Ostrza są wykonane z 32-warstwowej stali damasceńskiej z rdzeniem VG-MAX, który zapewnia wyjątkową twardość 61±1 HRC, długotrwałą ostrość i odporność na korozję. Ręcznie kuta powierzchnia ( tzw. Tsuchime) nadaje nożom niepowtarzalny wygląd, a jednocześnie minimalizuje przywieranie żywności do ostrza. Piękno tych japońskich noży podkreślają doskonałe rękojeści z drewna orzechowego, które wygodnie leżą w dłoni, zapewniają pewny chwyt i maksymalną kontrolę nad nożem nawet podczas dłuższej pracy. Kolekcja powstała pod patronatem znanego niemieckiego szefa kuchni Tima Mälzera. Noże są dostarczane w eleganckich drewnianych etui. Główne zalety produktu tradycyjny japoński nóż Santoku – odpowiedni do mięsa, ryb i warzyw ostrze z 32-warstwowej stali damasceńskiej z rdzeniem VG-MAX (twardość 61±1 HRC) ręcznie kuta powierzchnia Tsuchime zapobiega przywieraniu żywności wysokie ostrze ułatwia przenoszenie pokrojonych składników ergonomiczna rękojeść z drewna orzechowego, wygodny i pewny uchwyt doskonałe wyważenie zapewniające wygodną i precyzyjną pracę wyprodukowane w Japonii – tradycyjne, precyzyjne rzemiosło Zawartość opakowania 1× nóż Santoku Shun Premier, ostrze 18 cm Parametry i specyfikacje długość ostrza: 180 mm długość rękojeści: 120 mm twardość: 61±1 HRC materiał ostrza: 32-warstwowa stal damasceńska z rdzeniem VG-MAX materiał rękojeści: drewno orzechowe kraj pochodzenia: Japonia
0,0 0
1016

Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm

Nowość Darmowa wysyłka
Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm

Kai Santoku Nóż Shun Premier, 18 cm

1 015,99 zł
W magazynie 2 sztuki
Odbiór w punkcie(więcej informacji)
Gratis | doręczymy wtorek 4.11.
Dostawa na adres(więcej informacji)
Gratis | doręczymy wtorek 4.11.
Uzyskasz 500 Przyjemniaczków

Numer katalogowy:

 136899

Opis

Nóż Santoku Shun Premier japońskiej marki Kai o długości ostrza 18 cm to tradycyjny japoński nóż uniwersalny, który znajduje szerokie zastosowanie przy przygotowywaniu mięsa, ryb i warzyw. Dzięki wysokiemu ostrzu idealnie nadaje się do siekania i krojenia większej ilości składników, które można następnie łatwo nabrać na ostrze i przenieść bezpośrednio do garnka lub patelni. Ten typ noża nadaje się zarówno do precyzyjnego krojenia w cienkie plasterki, jak i do szybkiego krojenia w kostkę lub siekania ziół.

Każdy nóż z kolekcji Shun Premier został starannie zaprojektowany przez japońskich mistrzów kowalstwa z miasta Seki. Ostrza są wykonane z 32-warstwowej stali damasceńskiej z rdzeniem VG-MAX, który zapewnia wyjątkową twardość 61±1 HRC, długotrwałą ostrość i odporność na korozję. Ręcznie kuta powierzchnia ( tzw. Tsuchime) nadaje nożom niepowtarzalny wygląd, a jednocześnie minimalizuje przywieranie żywności do ostrza. Piękno tych japońskich noży podkreślają doskonałe rękojeści z drewna orzechowego, które wygodnie leżą w dłoni, zapewniają pewny chwyt i maksymalną kontrolę nad nożem nawet podczas dłuższej pracy.

Kolekcja powstała pod patronatem znanego niemieckiego szefa kuchni Tima Mälzera. Noże są dostarczane w eleganckich drewnianych etui.

Główne zalety produktu

  • tradycyjny japoński nóż Santoku – odpowiedni do mięsa, ryb i warzyw

  • ostrze z 32-warstwowej stali damasceńskiej z rdzeniem VG-MAX (twardość 61±1 HRC)

  • ręcznie kuta powierzchnia Tsuchime zapobiega przywieraniu żywności

  • wysokie ostrze ułatwia przenoszenie pokrojonych składników

  • ergonomiczna rękojeść z drewna orzechowego, wygodny i pewny uchwyt

  • doskonałe wyważenie zapewniające wygodną i precyzyjną pracę

  • wyprodukowane w Japonii – tradycyjne, precyzyjne rzemiosło

Zawartość opakowania

  • 1× nóż Santoku Shun Premier, ostrze 18 cm

Parametry i specyfikacje

  • długość ostrza: 180 mm

  • długość rękojeści: 120 mm

  • twardość: 61±1 HRC

  • materiał ostrza: 32-warstwowa stal damasceńska z rdzeniem VG-MAX

  • materiał rękojeści: drewno orzechowe

  • kraj pochodzenia: Japonia

więcej mniej

Parametry

Marka: kai Kai
Długość ostrza: 18 cm
Kolor: brązowy
Materiał: stal nierdzewna + drewno
Zmywarka: nie

Więcej z kolekcji Shun Premier

Opinia Pytania (0)

Ten produkt nie ma żadnej oceny

Ten produkt nie ma żadnych pytań

Ocena użytkowników

Wysyłając, wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów handlowych i marketingowych spółki 4Home a.s.

feedback
NEWSLETTER
WASZA OPINIA

Nie przegap naszych nowości i specjalnych ofert.

Zarejestruj się na na otrzymywanie naszego newslettera a o wszystkim dowiesz się pierwszy.

Wyraź swoją opinię!

Zamknąć