Zasady ochrony prywatności na 4home.pl

4home.pl dostosowujemy do Ciebie. Na podstawie Twojego zachowania na stronie używamy plików cookies w celu personalizacji jej zawartości oraz wyświetlania odpowiednich ofert i produktów. Klikając przycisk „Rozumiem”, wyrażasz zgodę na używanie plików cookies do wyświetlania ukierunkowanych reklam w sieciach reklamowych na innych stronach internetowych. Możesz dostosować personalizację i reklamy ukierunkowane w dowolnym momencie w Ustawieniach prywatności
Niniejsze strony internetowe wykorzystują pliki cookie. Więcej informacji tutaj.

Kontakt 0 Ulubione Zaloguj Koszyk

Podgląd koszyka

W celu wysyłki GRATIS, dokonaj jeszcze zakupów za 499,00 zł
Twój koszyk jest pusty…
Orion Miska na kiełkowania Orion Miska na kiełkowania
Miska z przykrywką i sitkiem jest idealna do wygodnego kiełkowania nasion roślin strączkowych, zbóż, ziół i warzyw - fasoli, grochu, gryki, soczewicy, soi... Nasiona rozłożyć na plastikowym sitku, włożyć do miski z wodą, na pierwszy dzień albo dwa zakryć miską. Kiełki zbiera się tak 5 - 8 dzień, w zależności od rodzaju nasion. Podczas procesu kiełkowania aktywują się enzymy i aż kilkakrotnie w nich wzrośnie zawartość witamin, w szczególności B i C. Skrobia zmienia się na cukry, białko rozpada się na aminokwasy a tłuszcze na kwasy tłuszczowe. Kiełki tagże zawierają duże ilości żelaza i magnezu. Kiełki roślinne spożywać surowe, tak aby nie zniszczyły się cenne składniki odżywcze, które są w nich zawarte. Kiełkami można posypać posmarowany chleb albo je zamieszać do sałatki. Jeśli chcecie użyć kiełki w ciepłej kuchni, należy je dodawać aż po dokończeniu pokarmu. Doskonale nadają się do risotta, zup, a mielone do różnych past.
4,7 67
46

Orion Miska na kiełkowania

Orion Miska na kiełkowania

Opis

Miska z przykrywką i sitkiem jest idealna do wygodnego kiełkowania nasion roślin strączkowych, zbóż, ziół i warzyw - fasoli, grochu, gryki, soczewicy, soi...
 
Nasiona rozłożyć na plastikowym sitku, włożyć do miski z wodą, na pierwszy dzień albo dwa zakryć miską. Kiełki zbiera się tak 5 - 8 dzień, w zależności od rodzaju nasion.
 
Podczas procesu kiełkowania aktywują się enzymy i aż kilkakrotnie w nich wzrośnie zawartość witamin, w szczególności B i C. Skrobia zmienia się na cukry, białko rozpada się na aminokwasy a tłuszcze na kwasy tłuszczowe. Kiełki tagże zawierają duże ilości żelaza i magnezu. Kiełki roślinne spożywać surowe, tak aby nie zniszczyły się cenne składniki odżywcze, które są w nich zawarte. Kiełkami można posypać posmarowany chleb albo je zamieszać do sałatki. Jeśli chcecie użyć kiełki w ciepłej kuchni, należy je dodawać aż po dokończeniu pokarmu. Doskonale nadają się do risotta, zup, a mielone do różnych past.
więcej mniej

Parametry

Długość: 29 cm
Kolor: biały
Materiał: tworzywo sztuczne
Szerokość: 21 cm
Wysokość: 7,5 cm
Zmywarka: tak

Numer katalogowy:

 114107
Opinia (67) Pytania (0)
4,7
98% klientów poleca 67 Ocena
1 opinii
5
54
4
10
3
3
2
0
1
0
D Dorota 28. 10. 2021 sprawdzony klient

Super

  • Wydajna
  • Ładna
Pokazać całą recenzję
Wszystkie recenzje (1)

Ten produkt nie ma żadnych pytań

Ocena użytkowników

Wysyłając, wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów handlowych i marketingowych spółki 4Home a.s.

feedback
NEWSLETTER
WASZA OPINIA

Nie przegap naszych nowości i specjalnych ofert.

Zarejestruj się na na otrzymywanie naszego newslettera a o wszystkim dowiesz się pierwszy.

Wyraź swoją opinię!

Zamknąć