
Transport ponadgabarytowy
- Ten produkt jest zbyt duży lub ciężki, by wysłać go standardową usługą kurierską. W koszyku zaoferujemy Ci zatem specjalną usługę, która bezpiecznie dostarczy przesyłkę na wybrany przez Ciebie adres.
- Powiadomienie przez przewoźnika o dostarczeniu zamówienia przebiegnie w taki sam sposób, w jaki odbywa się w przypadku standardowych przesyłek.
Cena wysyłki od 16,99 zł
Garnek multifuncyjny Concept CK – 7070
Opis
- Produkt 7 v 1: Fondue, Duszenie, Gotowanie, Gotowanie na parze, Smażenie, Grill, Zapiekanie + Frytkownica
- Oszczędność powierzchni w kuchni
- Rozbieralny – pojemnik można myć w zmywarce
- Płynna regulacja temperatury
- Szklana pokrywa
- Wyjmowany pojemnik z nieprzywieralnej powierzchni
- Uchwyty do łatwego przenoszenia
- Zakres regulacji temperatury od 60 do 190°C
- Termostat
- Antypoślizgowe nóżki
- Akcesoria: set 6 widelców do fondue, kosz do smażenia, kratka z otworami do gotowania na parze, łyżka do nabierania z otworami
- Wymiary wewnętrzne: 275 x 275 x 95 mm
- Wymiary zewnętrzne: 350 x 335 x 235 mm
- Moc: 1500 W
- Smażyć
Kto nie miałby ochoty na złocistego, chrupiącego kotleta? Dno zbiornika jest wystarczająco duże, aby można było usmażyć cztery na raz… - Gotować
Zupa, ziemniaki, makaron, ryż, a wszystko to dzięki funkcji gotowania w multifunkcyjnym garnku Concept. - Grillować
- Gotować na parze
Garnek 7x7 wyposażony jest w kratkę z otworami, która umożliwi wam przygotowanie potraw w jeden z najzdrowszych sposobów - gotowanie na parze. Przygotowywane warzywa nie tracą koloru i cennych witamin. - Opiekać
- Przygotować fondue
Wystarczy powoli rozpuścić czekoladę lub ser w ogrzanym pojemniku i przy pomocy dołączonego zestawu widelców możecie delektować się świeżymi owocami w czekoladzie lub pysznym pieczywem w serze. Przykładowy przepis na klasyczny szwajcarski ser fondue dla 4 osób: Utarty ząbek czosnku podgrzać w 250ml wytrawnego białego wina. Dodać do tego 300g utartego sera ementalera i 300 g grojera (można użyć innych gatunków sera wedle uznania). Całość pokropić wyciśniętym sokiem z połowy cytryny. Wszystko dokładnie ze sobą wymieszać, aż powstanie gładka i szklista serowa masa. 60 ml wiśniowego likieru wymieszać z łyżką mąki ziemniaczanej, dodać odrobinę pieprzu i gałki muszkatołowej, całość dolać do gorącej masy serowej. Serwowanie: Na widelce fondue nabić kawałki pieczywa i maczać w przygotowanej masie serowej. - Smażyć frytki
- Podgrzewać